Az érték nálunk van!

Az érték nálunk van!

A legfontosabb értékünk a pénzügyi tanácsadóink munkája, ezért teljesítményedet extra juttatással ismerjük el, attól függően, hogy melyik üzletágban teljesítesz maradandót.

Értékprogramjaink

Építkező

Lakásbiztosítási Értékprogram

Vezető lakásbiztosítóként kiemelt célunk, hogy gondoskodjunk ügyfeleink legfőbb értékéről, az ingatlanjukról.

A programban akkor vehetsz részt, ha munkád során megkülönböztetett figyelmet szentelsz a lakásbiztosítások értékesítésének.

A program két részből áll: állományfejlesztési bónuszból és hűségbónuszból. Előbbiből 100 ezertől 1 millió forintig részesülhetsz évente, utóbbi pedig a lojalitásodat díjazza azzal, hogy 5 év múlva még egyszer kifizeti neked ugyanazt a pénzt.

Ha időközben eléred a nyudíjkorhatárt, akkor egy összegben veheted fel a felhalmozódott pénzedet.

Útravaló

Casco-biztosítási Értékprogram

A teljes körű ügyfélkiszolgálás része, hogy a gépjárműveikre is megfelelő biztosítással rendelkezzenek a partnereink.

Amennyiben egy évben havonta minimum 1 darab Casco biztosítást kötsz, akkor már részesülsz a pluszjuttatásban. Természetesen a bónusz összege a darabszám növelésével emelkedhet.

Ez a programunk is két részből áll: az állományfejlesztési bónuszból évente 150 000 Ft járhat neked, a hűségbónusz pedig 5 év múlva fizeti ki ugyanazt az összeget.

Nyugdíjba vonulás esetén egy összegben veheted fel a számládon összegyűjtött pénzedet.

Előrelátó

Kis-életbiztosítási Értékprogram

A balesetről azt gondoljuk, hogy az mindig csak mással történhet meg. Aztán, ha mégis velünk fordul elő, komoly segítséget jelent, ha megfelelő biztosítással rendelkezünk a rehabilitáció költségeinek fedezetére.

Vedd fel az értékesítési portfóliódba a balesetbiztosítást, és az elvárások teljesítése esetén évente akár 700 ezer Ft ütheti a markodat!

Ez a programunk is két részből áll: az állományfejlesztési bónuszt félévente fizetjük, a hűségbónuszt pedig 5 évvel később.

Nyugdíjba vonulás esetén itt is egy összegben adjuk oda neked a számládon felhalmozódott pénzt.

Életrevaló

Életbiztosítási Hűségprogram

A megtakarításos életbiztosítások hosszú távú elköteleződések egy-egy cél megvalósítása érdekében, legyen szó akár nyugdíjmegtakarításról, akár a gyermekek taníttatásáról.

Amennyiben az ügyfelek mellett te is hosszú távon tervezel az Alfával, akkor a hűségedet legalább félmillió forintos összeggel jutalmazza a cég, a 9 évvel korábban kötött életbiztosítások megmaradásának arányában.